Welkom op onze Giver pagina

Samentrekking van Gidsen en Verkenners.

Je bent tussen 14 en 16 jaar (3de, 4de en 4de middelbaar), en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een pannenkoekenslag... het kan allemaal!

Begint het reeds te kriebelen? Heb je zin in avontuur? Sport? Spel? Tochten? Grote kampvuren? Weekendjes? Kampen? en nog zoveel meer?! 

Neem dan contact op met onze giverleiding op givers@scoutswestmalle.be om snel meer te weten te komen over onze werking! 

Onze begeleiders

JEROEN GEERAERTS
JEROEN GEERAERTS
TotemCalloceraroze Blijgeestige Eidereend
StudiesGeneeskunde
Anciënniteit11e jaar
ZITA VAN ZUNDERT
ZITA VAN ZUNDERT
TotemAvondstergroene Kwieke Staartmees
StudiesBiologie
Anciënniteit14e
HANNE DE SCHRIJVER
HANNE DE SCHRIJVER
TotemPapayarode Eigenzinnige Herder
StudiesRechten
Anciënniteit13e
THOMAS DE Beuckelaer
THOMAS DE BEUCKELAER
TotemLagunezwarte Openhartige Serval
StudiesSociale & militaire wetenschappen
Anciënniteit13e
 

Activiteiten van de maand februari 2023

Laddercompetitie

Wanneer? 12-02-2023 14u00 - 17u00

Liefste givertjes, vandaag gaan we bepalen wie van jullie vanboven aan de ladder zal eindigen en wie dus het sterkste is. Zet je beste beentje voor en kom plezier maken in deze mini-giver-competitie.

Variabele drankdammen

Wanneer? 19-02-2023 14u00 - 17u00

Dammen is niet alleen iets dat aan de livingtafel gespeeld kan worden, dit kan zeker ook op de scouts. Alleen gaan we het vandaag met een kleine variant spelen. oefen thuis al eens goed zodat je de spelregels al helemaal onder de knie hebt. 

Dropping

Wanneer? 25-02-2023 18u00 - 23u00

Deze avond worden jullie gedropt. Trek dus zeker warme kleren en botinnekes aan om dit te overleven. We spreken af om 18u aan het lokaal. Dropping locatie nog onbekend ;). Het einduur hangt dus volledig van jullie af. Tot dan!

 

TUTUM © 2023